Standout
STANDOUT, Kållered, Švédsko
Společnost Standout Chocolate, založená v roce 2018 Fredrikem Martinssonem
ve švédském Kållered, je lídrem ve skandinávské čokoládové renesanci. Fredrik se pevně zavázal používat certifikované organické ingredience, udržitelné obaly a kakao nejvyšší možné kvality. Filozofie společnosti Standout Chocolate je postavena na transparentnosti s cílem obnovit důvěru v čokoládový průmysl. Standout Chocolate se vyrábí z eticky obchodovaného organického kakaa. Mezi jejich současné původy patří Belize Maya Mountain, Guatemala Lachuá, Haiti Cap-Haïtien, Indie Idukki, Indonésie Bali, Madagaskar Sambirano, Peru Urubamba a Uganda Semuliki Forest.
Každý původ je pečlivě pražený, rafinovaný a konšovaný, aby zvýraznil ty nejvýjimečnější chutě.
Obal je navržen tak, aby měl co nejmenší dopad na životní prostředí. Vnější krabice je vyrobena z buničiny
z odpovědného lesnictví s certifikací FSC a vnitřní obal Biofilm je biologicky rozložitelný a kompostovatelný.
Standout Chocolate nabízí ucelenou řadu tmavých a tmavých mléčných tabulek jednoho původu spolu s kolekcí inovativních začleňovacích tabulek, které oslavují její švédské dědictví.