Blanxart
Brazílie / Selva Tropical atlantica - 89% hořká čokoláda
Congo - 42% BIO mléčná čokoláda
Peru / Alto Piura BIO 100% čokoláda
Ghana 43% mléčná čokoláda
Mléčná 33% čokoláda s mandlemi Marcona
Brazíle - 78% BIO hořká čokoláda bez cukru
Peru / Alto Piura - 81% BIO hořká čokoláda bez cukru
Nicaragua / Bosawas - 87% BIO hořká čokoláda bez cukru
Cngo / Mountains Of The Moon - 93% BIO hořká čokoláda bez cukru
degustační sada plantážních čokolád
Blanxart
Blanxart
07.04.2014 21:19
Historie Bombons Blanxart začíná v dubnu 1954 v okolí Les Corts Barcelona. V pronajaté dílně v přízemí vyráběl mistr čokolatér ty nejlepší čokolády a čokoládové dorty, ve městě. Rozhodl se opustit svou prestižní práci a otevřít si vlastní obchod se čtyřmi partnery. Po několika letech se jim daří...