Nabízíme sortiment těchto značek:
Viba Sweets - vysoce kvalitní nugáty a marcipán, výrobce s 90-ti letou tradicí.
Noble Chocolates - belgický výrobce exkluzivních pralinek, držitel ocenění "čokoláda roku". Nabídka bonbonier i 28 druhů jednotlivých pralinek pro vlastní výběr.
Heileman Confiserie - 50-ti letá tradice výroby kvalitní čokolády v dákových tabulkách, široká nabídka bonbonier, čokoládové figurky, dárkové sady figurek pro rúzné příležitosti, DIA sortiment.
Drei Meister - čokoládovna s bezmála 40-ti letou zkušeností, která se odráží v úžasné chuti pralinek; čokoládové "dublony" v dárkových kazetách; degustační sady čokolád k vínu.
Confiserie Peters - významný výrobce úžasných pralinek s tradicí od roku 1936; exkluzivní bonboniery, Pecaré - mini pralinky v dárkových kovových pouzdrech, jednotlivé pralinky pro vlastní výběr.
Confiserie Heidel - nápadité dárky pro děti, dospělé, sezónní dárková balení.
Amedei - dokonalé čokolády z Toskánska pro milovníky čokolády.
Madécasse - chuťově vyjímečné čokolády z Madagaskaru, dokolnale uspokojí nejnáročnější "čokoholiky".
Pacari - čokoládové specility z Ekvádoru v BIO kvalitě; pražené kakaové boby v čokoládě, ochucené čokolády, ovoce v čokoládě.
Stainer - toskánský výrobce spojující tradiční mistrovství ve výrobě čokolády s nápaditou volbou přidaných ingrediencí a poutavým dizajnem obalů.
Klingele Chocolate - belgické čokolády Balance pro diabetiky v široké nabídce příchutí.
Venchi - exkluzivní recepty vycházející ze 130-ti leté tradice výroby; Chocaviar - čokoládový "kaviár", čokoládové tyčinky a další speciality.
Bonnat - francouzská čokoládovna založená roku 1884; čokolády z konkrétních plantáží, mléčné čokolády s vysokým procentem obsahu kakaa.
Michel Cluizel - čokolády francouzského výrobce oceněné na mnoha výstavách, čokoládové "sardinky".
Domori - plantážní čokolády od známého italského výrobce
Dolfin - belgické čokolády rozmanitých kombinací v neotřelém dizajnu.
Menakao - lahodné čokolády z Madagaskaru.
Cafe-Tasse - vynikající bruselské čokolády.
Belvas - ručně vyráběné pralinky ze špičkových surovin v BIO kvalitě získávaných v rámci zásad spravedlivého obchodu.
Blanxart - Historie Bombons Blanxart začíná v dubnu 1954 v okolí Les Corts Barcelona. Blanxart kvalita čokolády pochází z vysokého standardu surovin a přísné kontroly kvality surovin od začátku do konce výrobního procesu - od pražení nejlepších kakaových bobů z Ghany, Konga, Ekvádoru a Dominikánské republiky ke konečnému balení a distribuci.
Weibler Confiserie - čokoládové dárky