Blanxart
Filipinas - Kakaové boby se na Filipínách pěstují od 17. Století, kdy španělský námořník Pedro Bravo de Lagunas založil kakaovou plantáž v San Jose, Batangas. Od té doby se pěstování rozšířilo do různých částí země. Družstvo San Isidoro je aktivním přispěvatelem k úspěchu a růstu kvality života svých členů.
Brasil - Čokoláda z kakaových bobů odrůdy Trinitario původem z amazonského pralesa. Plantáž se nachází na Transamazonské cestě mezi Belémem a Itaitubou v brazilském státě Pará. Kakaové boby pěstované v této oblasti jsou mimořádně kvalitní a umožňují zpracování čokolády, která udržuje přirozenou specifickou chuť.
Dominicana - Čokoláda z vysoce kvalitních kakaových bobů typu Hispaniola a Sanchez odrůd Criollo a Trinitario z dominikánské oblasti Medina v provincii San Cristobal. Produkt ekologického zemědělství* a „Fair Trade“ z družstva sdružujícího více než 1300 rodin.